Meer rust, ruimte en er helemaal zijn

Heb je ervaring met meditatie en bewustzijn en wil je dit meer handen en voeten geven in je dagelijks leven? Wil je minder vanuit patronen leven en meer vanuit een ruimer perspectief? Wil je ook in je werk rustig en mindfull aanwezig kunnen zijn?

Het is een grote uitdaging om spirituele inzichten en ervaringen daadwerkelijk in het leven van alledag toe te passen. Je kunt een kloof ervaren tussen je rust, ruimte en wijsheid en je dagelijkse manier van doen. Dat is voor veel mensen een bron van frustratie. Je hebt het gevoel dat je niet echt opschiet terwijl je zo graag wil, en dat je het contact met jezelf verliest. Vaak helpt het om anders om te gaan met deze vaak pijnlijke polariteit. Dan komt er vanzelf meer rust en ruimte in je leven. Om helemaal jezelf te zijn.

De stap vooruit

Hoe meer je leert en ontdekt over zijn en bewustzijn, hoe lastiger het kan zijn om je onrustige patronen onder ogen te zien. Het is een vanzelfsprekend verlangen om deze niet meer zo dominant te willen laten zijn of eraan voorbij te willen gaan. De uitdaging is om wijs en liefdevol om te gaan met het spanningsveld waarin je je bevindt. De ontwikkeling van je persoonlijkheid heeft je immers veel gebracht: het is zonde (en zelfs onmogelijk) om deze met het ‘spirituele’ badwater weg te gooien. De oplossing ligt in de manier waarop je je patronen tegemoet treedt.  Hoe kijk je ernaar? Wat is je reactie? Wat gebeurt er als je vanuit je ruimere perspectief ernaar kijkt?
In de coaching nodig ik je uit de patronen van je persoonlijkheid in het licht van je spirituele wijsheid te brengen. Daarmee geef je jezelf veel ruimte voor nieuwe ontwikkelingen in je leven.

 Mogelijke vragen tijdens de coaching

  • Wat trekt je aan om te leven vanuit een ruimer of mindfull perspectief? Wat weerhoudt je?
  • Hoe kun je zachter met jezelf omgaan als niet lukt wat je wil? Van waaruit kijk je naar jezelf?
  • Welke beslissingen helpen je om meer ruimte mogelijk te maken?
  • Hoe integreer je je persoonlijkheid in je spiritualiteit?
  • Wat helpt jou om ‘to live in the world but not of it’?