Je persoonlijk meesterschap

Wil je sommige persoonlijke vaardigheden meester worden? Hoe kun je je unieke kwaliteiten meer tot bloei brengen? Wil je excelleren in hoe je communiceert en wat je daarmee te weeg brengt?

Je wilt je graag verder ontwikkelen, daar hou je van. Vooral trainingen op het snijvlak van je persoonlijkheid en je werk boeien je. Op dit moment wil je niet zozeer werken aan je leerpunten, je ervaart een diepere behoefte om je mogelijkheden en impact te vergroten. Een volgende stap te nemen, verder te groeien. Meer van jezelf te laten zien en zijn in je werk, je kwaliteiten.

Aanpak

In deze training staat de trekkracht van verandering centraal, daar waar je naartoe getrokken wordt. Ook al kan de duwkracht, daar waar je vanaf wil, eveneens een rol spelen, maar in mindere mate. In de training gaat het over ontwikkeling en groei en ga je zien en ervaren wat in het hier en nu belangrijk voor je is. Welk inzicht, welke ervaring, welke steun helpt jou om je prachtige reis voort te zetten, te vernieuwen? Ik werk met verschillende invalshoeken en werkvormen. Het is een persoonlijk traject waarin je ook veel van je medecursisten kunt verwachten

Vragen/accenten in de training

  • Vijf manieren om naar ontwikkeling en groei te kijken.
  • Hoe oude patronen je vooruit kunnen helpen.
  • Omgaan met het angstig onbekende van het nieuwe.
  • Creativiteit en levenslust.
  • Het juiste tempo, wie bepaalt dat?

Emotie en conflict

Ontdekken hoe je conflicten nuttig en waardevol kan oplossen.