Zelfpresentatie, wat laat je zien?

Je bent gewend om je in je werk op een bepaalde manier te laten zien. Maar dat past niet meer: je wilt meer jezelf zijn. Dat is nog wel spannend voor je. Toch weet je dat het jezelf én je werk ten goede komt als je ook een andere kant van jezelf laat zien.

Om beter uit de verf te komen wil je jezelf zó laten zien dat het past bij je rol of positie. Belangrijk is dat het je inbreng versterkt.

Inhoud

Onzekerheid en twijfel zorgen ervoor dat je blijft doen wat je altijd doet. Dan helpt het om de drempel in jezelf beter te begrijpen. Wat houdt je tegen? In de training verruim je je blik. Dat schept nieuwe mogelijkheden. Zo geef je jezelf de kans om voor de dag te komen.

In de training ontdek je hoe je je persoonlijke presentatie en communicatie meer in lijn brengt met wie je nu bent. Het gaat om de balans tussen wie je bent, wat je laat zien en hoe je overkomt. En wel zó dat het aan jou en je werk bijdraagt.

Ook experimenteer je met andere kanten van jezelf. In de veilige setting van de training leer je bekwaam, ontspannen en authentiek over te komen. En dat doet je goed.

Voor wie

Voor iedereen die in het werk meer zichzelf wil zijn. En beter uit de verf wil komen.

Onderwerpen in de training Zelfpresentatie

  • Zelfbeeld en zelfpresentatie versterken
  • Irreële overtuigingen overwinnen
  • Authentiek communiceren
  • Vervormde kwaliteiten opschonen
  • Recepten voor moeilijke momenten ontwikkelen

Lees meer over duur en werkwijze van de training

Emotie en conflict

Ontdekken hoe je conflicten nuttig en waardevol kan oplossen.