Individuele coaching

Wil je iets veranderen of je ontwikkelen? Wil je nieuwe mogelijkheden verkennen? Wat is belangrijk voor je, maar sneeuwt toch onder? Als coach ondersteun ik je in je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Je merkt gaandeweg dat je meer de regie krijgt over nieuwe of lastige situaties. Dat je meer in balans blijft en dichter bij jezelf komt. Dat je beter weet welke kant je op wilt en hoe je dat moet aanpakken. Kortom: je bereikt wat je wilt. Dat geeft rust, voldoening en zelfvertrouwen.

Individuele coaching helpt je bij:

  • Versterken van je assertiviteit
  • Verminderen van spanning en stress
  • Makkelijker omgaan met pittige discussies, feedback of conflicten
  • Effectief hanteren van emoties en frustraties
  • Nieuwe stappen zetten
  • Anders in je werk staan

Coaching voor medewerkers

Op het werk is coaching een belangrijk instrument voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling. Goede coaching heeft een positief effect op het functioneren. Coaching versterkt het kunnen omgaan met lastige situaties, heldere communicatie, een prettige samenwerking en werkplezier.

Zie ook Informatie voor organisaties.

Persoonlijk en uniek

Individuele coaching is gericht op jouw persoonlijke situatie. Dat maakt de coaching van begin tot eind uniek. Het is joúw vraag waar het om gaat.

Bijvoorbeeld:

Meer willen

Wil je een leuke en spannende stap zetten, maar twijfel je nog?

Eline Post

Teamleider Academie voor Welzijn MBO Utrecht

“Ik raad Thera aan als coach! Ik heb echt nieuwe dingen ontdekt en dit heeft grote gevolgen in hoe ik situaties in mijn werk nu aanpak. Een heel leerzaam proces.”

Lees het hele verhaal van Eline Post

Lisa Jurgens

Opleiding Hotelmanagement On The Job - DoubleTree by Hilton, Amsterdam

“Het coachtraject heeft me veel gebracht. Thera is een rustige, ervaren coach met een open en opgewekte grondhouding. Ze maakt gebruik van verschillende technieken en werkvormen. Ze is hierbij resultaatgericht.”

Lees het hele verhaal van Lisa Jurgens

Inge Bakker

Don Bosco College, Volendam

“Thera is een coach met een actieve werkwijze, ze maakt situaties beeldend door gebruik te maken van voorwerpen, stoelen etc. Door de actieve opdrachten werd ik geprikkeld. Het wordt levend waardoor ze je laat realiseren wat er gebeurt.”

Lees het hele verhaal van Inge Bakker

Drs. Sam Maipauw

MBO College Centrum, Amsterdam

“De coaching-sessies met Thera hebben me enorm geholpen om zaken duidelijker te zien en beter te kunnen scheiden. Ik kan daardoor beter functioneren op werk.”

Lees het hele verhaal van Drs. Sam Maipauw